ŠKOLA BICIKLIZMA ZAGREB NOVI UPISI!!!

UPISUJEMO NOVE ČLANOVE “ŠKOLE BICIKLIZMA ZAGREB” ZA PROLJEĆE/LJETO 2018

 

Nova sezona – nova iznenađenja

Klub “Škola biciklizma Zagreb” ulazi u novu sezonu s novim rasporedom i pravilima. Kako smo krenuli od prvog dana ostajemo na istoj misiji što bi reklo  želimo što lakše i brže prenijeti znanje stečeno tisućama kilometara. Ove sezone maknuli smo mjesečne članarine te je sada članstvo u ŠBZ 300kn godišnje.

Podizanje tehničke kvalitete vožnje je za nas na prvom mjestu

Budući da se dosta vremena krećemo po prometnicama vrlo nam je bitna visoka kvaliteta vožnje. Kroz period proljeće/ljeto pokušat ćemo vas što bolje pripremiti sigurnu vožnju i smisleno treniranje a glavni imperativ nam je podizanje tehničkih kvaliteta vožnje bicikla, kako biste kasnije duge vožnje i teže treninge odrađivali sa što većom lakoćom.

Treniranje?

Biciklizam je sport i kao takav ima svoje posebnosti vezane uz načine i medote treniranja. Na nama je da vas što lakše uvedemo u svijet biciklizma te da skupa kroz svaki trening učimo i napredujemo svako prema svom željenom cilju. Naše trening lokacije će biti na pisti u Kranjčevićevoj te na manje prometnim rubnim cestama zagrebačke županije. Kroz trening/vožnje nastojimo prvenstveno popraviti tehničku kvalitetu vožnje a naravno napredak u biciklističkoj formi je neizostavan dio svakog treninga.

Posebne pogodnosti za članove:

Svi članovi ostvaruju brojne pogodnosti kod naših sponzora (Giant, Keindl Sport, Rog-Joma, Protea Jaska,DSG, Kaliper,…) koje vrijede sve dok ste službeni član škole.

2 thoughts on “ŠKOLA BICIKLIZMA ZAGREB NOVI UPISI!!!

  • Pozdrav,

    da li podučavate vožnju bicikla i djecu?
    Hvala unaprijed.

    Lijepi pozdrav,

    Lidija Čačić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *